Ez a tartalom, csak szerződött viszonteladói partnereink részére elérhető!

TÁJÉKOZTATÓ ÁRVÁLTOZÁSRÓL

Kedves Partnereink!

Az USD és EUR devizaárfolyamok folyamatos növekedése, valamint a jelenlegi járványhelyzet miatt fennálló bizonytalan beszállítások miatt sajnos az alábbi intézkedéseket kell hoznunk, melyek a mai naptól érvényesek:

 

  1. A korábban kiadott – általában standard 30 napos érvényességi határidejű – ajánlatainkat azonnali hatállyal visszavonjuk. Kérjük, hogy ajánlatadása, rendelése előtt kérjen aktuális árat és készletinformációt, várható szállítási határidőt értékesítő munkatársainktól. A helyzet várható romlása miatt új ajánlatainkat csak rövid érvényességi határidőre tudjuk kiadni, kérjük, hogy minden esetben figyeljen oda ezekre a határidőkre.
  2.  
  1. Az eddig kiadott Hunilux Nagyker Akciós árainkat, Kiárusításos szórólapjainkat ugyancsak visszavonjuk. Mivel akciós áraink némiképp változtak, így kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítő munkatársainkkal, hogy egyeztetni tudják az árakat.
  2.  
  1. A 2020. 02. 26-án kiadott, Hunilux Standard 2020/1. listaáras árlistánk esetében nem minden esetben tudjuk a kiadott engedményeket biztosítani. Kérjük, hogy egyeztessenek munkatársunkkal. A kiadott DURA, TRONIX, OPPLE nettó listaáras árlistáinkat hasonlóan visszavonjuk.

 

Megértésüket köszönjük, és nagyon reméljük, hogy a korlátozó intézkedéseket mielőbb visszavonhatjuk.

Természetesen a jövőben is mindent elkövetünk annak érdekében, hogy világítástechnikai termékeinkkel rugalmasan és kedvező feltételekkel tudjuk Önöket kiszolgálni!

 

Hunilux Kft csapata

Hunilux Kft. 
H-1117 Budapest, Hunyadi János út 16.   Tel.: (+36 1) 218 2285,   
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   
Nyitvatartás: H-CS: 08:00-17:00 / P: 08:00-14:30