Cégünkről

MINDENT MEGVILÁGÍTUNK!

30 év tapasztalatával az innovatív energiahasznosításért a világítástechnikában

Több, mint 30 éve vagyunk jelen világítástechnikai nagykereskedőként 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásunkkal a magyar piacon. Termékkészletünk beszerzése nagyrészt importból származik, de profilunk része az összeszerelés és gyártás is, hogy partnereink igényeit maximálisan kielégítsük. Kereskedelmi hálózatunk országos lefedettsége biztosítja beszállítóink érdekképviseletét. Arra törekszünk, hogy innovatív, professzionális termékekkel bővítsük választékunkat követve a LED technológia folyamatos változásait.

 

  • Többezer cikk készletről
  • B2B program viszonteladóknak
  • Online vásárlás
  • Országos kiszállítás
  • Szakértő kollégák
  • Forgalomarányos árszabás
  • Projekt támogatás
  • Világítás tervezés
  • Rugalmas kiszolgálás

KIEMELT TERMÉKCSOPORTOK

Termékkínálatunk több, mint 70 féle cikkcsoport és többezres raktárkészlet. Telephelyi átvétellel és az ország teljes területén kiszállítással állunk vevőink rendelkezésére saját gépjármű parkunkkal és futárszolgálatok igénybevételével. Kiemelt termékeink közé tartoznak a csarnokvilágítók, kijáratjelzők, por- és páramentes lámpatestek, a dekorációs világítás (fénykábelek, füzérek) valamint LED panelek. Célunk a jövőre nézve hatékonyságunk növelése a legkorszerűbb termékek beszerzésével, informatikai rendszerünk fejlesztésével és marketing stratégiák kidolgozásával.

                       

 

KIZÁRÓLAGOS MÁRKAKÉPVISELETEK

Cégünk olyan meghatározó márkák kizárólagos magyarországi képviselője szinte kezdetek óta, mint pl. Duralamp,Tronix és OPPLE. Több neves márka mellett saját márkás terméket is forgalmazunk MLX /Modulux/ név alatt. Termékeink rendelkeznek EU megfelelősségi bizonyítvánnyal. Értékesítő specialistáink kiemelt szakértelmével rugalmasan járunk élen az innovációban, hiszünk a személyes kapcsolattartásban.

 

Dura             Tronix             opple

 

 

TOVÁBBI KIEMELT PARTNEREINK

Az elmúlt 30 évben szakterületünk meghatározó és stabil piaci szereplőjévé váltunk. Hiszünk abban, hogy a legjobb termékeket a legjobb áron kínálva olyan bizalmi kapcsolatot építhetünk ki az ügyfelekkel, amely hosszú távon működőképes. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhattunk megrendelőink sikereihez és eredményeihez.

 

onelight      Lena      Tm technologie       targetti       3F Filippi       Ares       chelsom       Cora       eko-light       fiberli       flexalighting       orgeco      

 

 

NAGYKERESKEDELEM

Nagykereskedelmi részlegünk együttműködik a nemzetközi villamossági nagykereskedelmi hálózatok magyarországi leányvállalataival. A magyar piacon 300 viszonteladó partner, több mint 500 üzletét látjuk el termékeinkkel. Kiterjedt regionális kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, a környező kelet-, és közép-európai országokban is ápolunk számos üzleti partneri kapcsolatot. Termék palettánk része a hagyományos világítástechnikai termékek mellett az ipari jellegű világítástechnikai igényektől az építészeti, belsőépítészeti dizájn jellegű világítástechnikai feladatokig. Arra törekszünk, hogy professzionális termékekkel bővítsük választékunkat követve a LED technológia folyamatos változásait.

 

PROJEKT TÁMOGATÁS

Projekt értékesítés keretében egyedi igény szerinti világítás tervezéssel foglalkozunk. A kívánt eredmény elérésére DIALux tervezőprogrammal 3D látványtervet készítünk, magasfokú műszaki támogatást is biztosítunk. Cégünk alapítása óta hosszú utat tettünk meg; az elmúlt évek tapasztalatai, magas színvonalú szolgáltatásaink, minőségi termékválasztékunk hosszútávú együttműködést eredményeztek partnereinkkel. A magasabb szintű szolgáltatás biztosításának érdekében folyamatosan bővítjük, képezzük műszaki és értékesítési csapatunkat. Motivált és tehetséges csapatban dolgozunk, elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek.

 

TÖRTÉNELMI ÁTTEKINTÉS

H-1117 Budapest, Hunyadi János út 16.

Iroda: H-CS: 7:00 - 16:00 P: 7:00 - 13:30 Raktár: H-CS: 7:00 - 15:30 P: 7:00 - 13:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még nettó 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még nettó 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz