CORA

CORA

   

A CORA LIGHTING FACTORY egy dinamikusan fejlődő világítógyár, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. Tevékenységünk részeként a legjobb minőségű professzionális világítási rendszereket tervezzük, gyártjuk, konzultáljuk és forgalmazzuk üzletek, galériák, irodák, bankok, szállodák és egyéb beruházások számára. Sok ambiciózus projektet sikeresen és szenvedélyesen hajtottunk végre lengyel és külföldi ügyfelek számára.

Optimális megoldásokat kínálunk, minden egyes címzett egyedi igényeihez igazítva. 2014 végén a CORA egy kibővített és modern termelési, raktár- és irodakomplexumba helyezte át székhelyét, amelyet Piekary Śląskie-ban építettek. Kényelmes elhelyezkedés a felső-sziléziai agglomerációban, a Katowice-Pyrzowice repülőtér és az A1-es autópálya közelsége nagy kényelmet jelent ügyfeleink számára. CORA LIGHTING FACTORY Sp. z o. o. világítótestek gyártásával foglalkozik, a fő hangsúly a megoldások minőségén, funkcionalitásán, innovációján és kiváló világítási paraméterein van.

A tranzakció kényelmes, köszönhetően az angol, német és orosz kommunikációnak.
Az innovatív világítási ötletek megvalósításához folyamatosan bővülő géppark garantálja követni a modern technológiák és a gazdasági megoldások hullámát.

H-1117 Budapest, Hunyadi János út 16.

Iroda: H-CS: 7:00 - 16:00 P: 7:00 - 13:30 Raktár: H-CS: 7:00 - 15:30 P: 7:00 - 13:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még nettó 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még nettó 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz