Karrier

A Hunilux Kft. 33 éve a világítástechnikai piac aktív résztvevője. Referenciáink között megtalálhatók szállodák, irodaházak, bankok, autószalonok, lakások, gyártócsarnokok, üzletek. Kínálatunkban a hagyományos világítástechnikai termékek mellett megtalálhatók az ipari-, építészeti-, dizájn és dekorációs lámpatestek és kiegészítőik is.
 

ÁLLÁSLEHETŐSÉG

Folyamatosan keressük a világítástechnikai piac legtehetségesebb résztvevőit. Olyanokat, akik már sok mindent megtapasztaltak, de még mindig szeretnek új kihívásokkal szembenézni. Akiket inspirálnak a szektor újdonságai, és képesek lépést tartani azokkal.

Megvan benned ami kell, hogy a csapatunk tagja légy? Örülnénk, ha találkozhatnánk veled.

 

NYITOTT POZÍCIÓINK

Beszerzési asszisztens

Szereted önállóan, az elérhető eredményeket szem előtt tartva végezni a munkádat? Tanulási hajlandóságoddal meg tudod alapozni, hogy a kihívásokat a legnagyobb felelősséggel kezeld? Úgy érzed, hogy a beszerzési feladatok ellátását képes vagy egy gyors tempójú, adminisztratív csoportban végezni? Akkor olvasd tovább hirdetésünket!

Feladataid lesznek a készletgazdálkodás és a beszerzéshez kapcsolódó nemzetközi fuvarok megszervezése ezért magabiztosan kell tudnod használni az angol nyelvet. A rendszerben való gondolkodásod és türelmed segíteni fog abban, hogy a munkatársaiddal közösen gondolkodva tudjátok elérni a kulcsfontosságú eredményeket. Vállalatirányítási rendszer használatában kell rutint szerezned és az általános beszerzési feladataidat a közvetlen vezetőddel fogod rendszeresen egyeztetni.

A Budapesten található Hunilux Kft.  egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, ami több, mint 30 éve van jelen világítástechnikai nagykereskedőként, a magyarországi piacon. Ez idő alatt szakterületünk meghatározó és stabil piaci szereplőjévé váltunk. Hiszünk abban, hogy a legjobb termékeket a legjobb áron kínálva egy hosszútávú bizalmi kapcsolatot építhetünk ki az ügyfelekkel. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk megrendelőink sikereihez és eredményeihez.

Teljes munkaköri képzést biztosítunk Neked és elkötelezettségedért, kitartásodért cserébe egy olyan hosszútávú munkakörben tudsz kibontakozni, ahol együtt valósíthatjuk meg álmainkat és küldetésünket. Ha úgy érzed, hogy értékes tagja tudsz lenni csapatunknak és jövőbeli eredményeiddel támogatni tudod ezek beteljesülését, akkor mindenképpen jelentkezz hozzánk, hogy mihamarabb felvehessük veled a kapcsolatot!

 

Elvárások:

- középiskolai végzettség

- MS Office ismerete

- magabiztos angol nyelvtudás

- motiválja személyes fejlődése

 

Állás, munka területe(i):

  • Szállítás, Beszerzés, Logisztika
  • Anyaggazdálkodás, Beszerzés
  • Raktározás, Készletezés
  • Teljes munkaidő
  • Angol – Középfok

Munkavégzés helye:

Budapesti irodánkban (1117 Bp., Hunyadi János út. 16)

 

 

 

 

 

H-1117 Budapest, Hunyadi János út 16.

Iroda: H-CS: 7:00 - 16:00 P: 7:00 - 13:30 Raktár: H-CS: 7:00 - 15:30 P: 7:00 - 13:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még nettó 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még nettó 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz